Постинг
09.04.2013 10:47 -
Капама с пресен лучец.
Автор: bgcuisine
Категория: Рецепти
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 09.04.2013 11:10
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 09.04.2013 11:10
Продукти:
Products:
Preparation:
- 2 връзки зелен лук
- 3-4 моркова
- 3-4 домата
- 4 с. л. олио или зехтин
- 2 връзки магданоз
- сол
- • Лукът се измива и нарязва на дребно.
- • Морковите се обелват и се нарязват на кръгчета.
- • В плитък гювеч се поставят лукът и морковите.
- • Отгоре се заливат с настърганите на ренде домати.
- • Налива се олиото и се посолява на вкус.
- • Капамата от пресен лук се поставя в студена фурна и се включва на 180 С.
- • Пече се 30-40 минути или докато изкипи течността от доматите.
- • Капамата от пресен лук се поднася студена или топла, поръсена с наситнен магданоз.
Products:
- 2 bunches green onions
- 3-4 carrots
- 3-4 tomatoes
- 4 ml.olio village or olive oil
- 2 bunches of parsley
- salt
Preparation:
- • Chop washed and cut into retail.
- • Peel the carrots and cut into circles.
- • In shallow casseroles put onions and carrots.
- • Top Pour the grated tomatoes.
- • Pour oil and salt to taste.
- • Kapama of onion placed in a cold oven and includes 180 C.
- • Bake 30-40 minutes
- • Kapama of onion served hot or cold
Вълнообразно
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари