Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2013 10:47 - Капама с пресен лучец.
Автор: bgcuisine Категория: Рецепти   
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.04.2013 11:10


Продукти:

  • 2 връзки зелен лук
  • 3-4 моркова
  • 3-4 домата
  • 4 с. л. олио или зехтин
  • 2 връзки магданоз
  • сол
Приготвяне:
  • • Лукът се измива и нарязва на дребно.
  • • Морковите се обелват и се нарязват на кръгчета.
  • • В плитък гювеч се поставят лукът и морковите.
  • • Отгоре се заливат с настърганите на ренде домати.
  • • Налива се олиото и се посолява на вкус.
  • • Капамата от пресен лук се поставя в студена фурна и се включва на 180 С.
  • • Пече се 30-40 минути или докато изкипи течността от доматите.
  • • Капамата от пресен лук се поднася студена или топла, поръсена с наситнен магданоз.

Products:

  •      2 bunches green onions
  •      3-4 carrots
  •      3-4 tomatoes
  •      4 ml.olio village or olive oil
  •      2 bunches of parsley
  •      salt

Preparation:

  • Chop washed and cut into retail.
  • Peel the carrots and cut into circles.
  • • In shallow casseroles put onions and carrots.
  • • Top Pour the grated tomatoes.
  • Pour oil and salt to taste.
  • Kapama of onion placed in a cold oven and includes 180 C.
  • Bake 30-40 minutes
  • Kapama of onion served hot or cold



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgcuisine
Категория: Рецепти
Прочетен: 12349
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930