Постинг
09.04.2013 17:34 -
Ориз с гъби/Rice with Mushrooms/Reis mit Pilzen/Arroz con setas
Продукти
- 2 ч.ч. ориз
- 1 глава кромид лук
- 1 морков
- 400 г гъби печурки
- 2 с.л. олио
- Смлян черен пипер и сол на вкус
- 2-3 стръка магданоз
- 2-3 стръка зелен лук
- • Кромид лука се нарязва на ситно, морковът се настъргва на едро ренде и се задушават в загрятото олио в дълбок тиган с капак или тенджера
- • Добавят се гъбите нарязани на ситно, като се оставят настрани няколко по-хубави, които се нарязват на тънки филийки и се оставят настрани
- • Добавяме нарязаните гъби към лука и оставяме да се задушат
- • Добавяме предварително сварения ориз. Разбъркваме и овкусяваме със смлян черен пипер, сол, нарязан на ситно магданоз, зелен лук
- • Разпределяме ориза в купичка и обръщаме в чиния
- • Оставените гъби подреждаме в намаслен тиган с незалепващо покритие и ги запичаме от двете страни до готовност. Подреждаме отгоре върху ориза и поднасяме
products
- 2 cups rice
- 1 onion
- 1 carrot
- 400g field mushrooms
- 2 tablespoons cooking oil
- Ground black pepper and salt to taste
- 2-3 sprigs of parsley
- 2-3 stalks of green onion
recipe
• onion onion cut into small pieces, grate carrot grater wholesale and smothered in hot oil in a deep pan with a lid or pan
• Add chopped mushrooms, leaving aside a few nicer, which are cut into thin slices and leave aside
• Add the sliced mushrooms to the onions and leave to choke
• Add pre-cooked rice. Mix and tasting with ground black pepper, salt, chopped parsley, green onions
• distribute rice in bowl and turn the plate
• Leave arrange mushrooms in greased frying pan, and bake them on both sides until ready. Arrange on top of rice and served
Produkte
- 2 Tassen Reis
- 1 Zwiebel
- 1 Karotte
- 400g Champignons
- 2 Esslцffel Speiseцl
- Gemahlenem schwarzen Pfeffer und Salz abschmecken
- 2-3 Zweige Petersilie
- 2-3 Stiele von grьnen Zwiebeln
Rezept
• Zwiebel Zwiebel in kleine Stьcke schneiden, reiben Karotten Reibe GroЯhandel und erstickt in heiЯem Цl in einer tiefen Pfanne mit einem Deckel oder in der Pfanne
• Fьgen Sie den gehackten Champignons, abgesehen von ein paar schцnere, die in dьnne Scheiben geschnitten und beiseite
• Fьgen Sie die in Scheiben geschnittenen Champignons zu den Zwiebeln geben und verlassen zu ersticken
• Fьgen Sie vorgekocht Reis. Mix und Verkostung mit gemahlener schwarzer Pfeffer, Salz, gehackte Petersilie, Frьhlingszwiebeln
• verteilen Reis in eine Schьssel geben und schalten Sie die Platte
• Lassen Sie arrangieren Pilzen in gefettete Pfanne und backen Sie sie auf beiden Seiten bis fertig. Nach oben auf Reis serviert
productos
- 2 tazas de arroz
- 1 cebolla
- 1 zanahoria
- 400 g de champiсones de campo
- 2 cucharadas de aceite de cocina
- Terreno negro pimienta y sal al gusto
- 2-3 ramitas de perejil
- 2-3 tallos de cebolla verde
receta
• cebolla cebolla cortada en pequeсos trozos, rallar la zanahoria rallador por mayor y ahogada en aceite caliente en una sartйn honda con tapa o en una cazuela
• Agregue los champiсones picados, dejando de lado un poco mбs agradable, que se cortan en rodajas finas y dejar de lado
• Agregue los champiсones a la cebolla y dejar que se ahogan
• Aсadir el arroz precocido. Mezclar y degustaciуn con fondo negro pimienta, sal, perejil picado, cebolla de verdeo
• distribuir el arroz en un tazуn y girar la placa
• Deje organizar las setas en una sartйn engrasada y hornear por ambos lados hasta que estйn listos. Disponer encima del arroz y servido
产品
2杯米
1个洋葱
1,胡萝卜
400克领域蘑菇
2汤匙烹调油
磨黑胡椒和盐调味
2-3小枝欧芹
2-3秸秆葱
食谱
•洋葱洋葱切成小块,篦萝卜刨丝器在热油批发和扼杀在深盘盖或泛
加入切碎的蘑菇,撇开一些更好的,这是切成薄片,丢开
•新增的切片蘑菇,洋葱,离开呛
•添加煮熟的米饭。混合和磨黑胡椒,盐,切碎的香菜,葱品尝
•分布在碗里的米饭和转板
•将安排在抹油的煎锅蘑菇,烤两侧,直到准备。安排大米上,并担任
Няма коментари